Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Scholing

Workshop Tijd voor Zorg - Jouw eigen tijd!Omschrijving
Workshop Verlaag je tijdsdruk, versterk je tijdstijl! Gebruik van tijdstijlen en goed omgaan met tijdsdruk in de zorg

Ik heb vaak het gevoel dat ik aldoor achterloop. Als ik thuiskom, hang ik op de bank

Veel zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk voelen tijdsdruk in het werk. Dit leidt tot stress en een gevoel van tekortschieten. Als je last hebt van tijdsdruk, kan je minder goed inspelen op behoeften van patiënten. Hoe haastiger je gaat werken, des te meer fouten maak je. Dat kost ook weer tijd. Hoe kom je uit deze cirkel?

Doelen: inzicht in eigen tijdsdruk, bewustwording van oorzaken hiervan en versterken van persoonlijke tijdstijl in het werk. Na afloop van het webinar ben je beter in staat om bij jezelf te zien hoe je verstoringen en tijdvreters in je werk kunt aanpakken. Je krijgt in de handout van sheets creatieve werkvormen mee die je voor jezelf en samen met je collegas kunt gebruiken.

In deze interactieve workshop versterken we jouw tijdstijl in je werk. We helpen je om je aandacht bij patiënten te houden, ook in tijden van drukte. Wat is jouw voorkeursstijl? Kun je je tijdsbeleving verbeteren?

Onderdelen:
- Rust bewaren
- Tijdstijlen
- Uitwisselen met elkaar van praktijkervaringen
- Terugschakelen
- Tijdvreters aanpakken
- Balans werk-privé

Trainer is Gabriëlle Verbeek. Zij werkt zelf in de zorg en heeft promotieonderzoek gedaan naar tijdsbeleving en tijdsbesteding in de zorg. Daarnaast is zij een ervaren trainer en oprichter van Artemea, bureau voor vraagsturing en innovatie in de zorg. Artemea biedt al 18 jaar praktijkgerichte scholing aan teams en zorgprofessionals. Met creatieve werkvormen: o.a. tijdsdrukmeter, persoonlijke tijdstijlen


Opleider
Unicum Huisartsenzorg BV

Hoofddocent


Datum
4-7-2022

Tijd
16:00 - 18:30

Locatie
UNICUM Rembrandtlaan 1A, 3723 BG Bilthoven

Bedrag
Aan deze training zijn geen kosten verbonden

Plekken nog beschikbaar
25

Accreditatie