Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Tijdelijk geen doorverwijzing naar de SEH Diak


23-6-2022

Update: onderstaande maatregel is per 24 juni beeïndigd.

Tijdelijk geen doorverwijzing naar SEH voor onbekende patiënten Diakonessenhuis

Op dit moment liggen er relatief veel coronapatiënten in het Diakonessenhuis. Daardoor is het aantal beschikbare bedden minimaal. In overleg met het Traumazorgnetwerk is daarom besloten dat patiënten die niet bekend zijn in het Diakonessenhuis tijdelijk niet doorverwezen kunnen worden naar de SEH van het Diakonessenhuis. Dit duurt tot vrijdagochtend 24 juni, 8.00 uur. Indien mogelijk heft het Diakonessenhuis dit eerder op. De acute zorg gaat altijd door.

Dat betekent:

  • Patiënten die bekend zijn bij het Diakonessenhuis kunnen terecht op de Spoedeisende Hulp. Als opname nodig is, worden zij opgenomen in het Diakonessenhuis. Dit geldt voor zowel coronapatiënten als niet-coronapatiënten.
  • Patiënten die niet bekend zijn bij het Diakonessenhuis, kunnen tot vrijdagochtend 8.00 uur niet doorverwezen worden naar de SEH van het Diakonessenhuis. Dit geldt voor zowel coronapatiënten als niet-coronapatiënten.

Neem bij vragen contact op met Nienke Hulshof, manager Transmurale zorg, via telefoonnummer 088 250 9513 en of via de mail