Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

CovidTHERAPY@HOME


16-5-2022

Rick van Uum, huisarts te Zeist is per 1 april als postdoc-onderzoeker in het Julius Centrum begonnen binnen het CovidTherapy@Home project. Hij zal zich bezighouden met het verder uitrollen en uitwerken van de (pilot)studie CovidTHERAPY@HOME. Graag praat hij je bij.

Bericht van Rick van Uum: 

In het afgelopen jaar hebben we vanuit de Academische Werkplaats Huisartsgeneeskunde, namens o.a. de huisartsenorganisaties van regio Utrecht-Amersfoort, een pilot voor acute thuisbehandeling van benauwde patiënten opgezet. In deze pilot is het mogelijk om COVID-patiënten met hypoxemie en/of verhoogde ademarbeid, eventueel na beoordeling op de Spoedeisende Hulp, in de thuissituatie te behandelen en centraal te laten monitoren.

Inmiddels hebben de eerste patiënten deelgenomen! Benieuwd wat voor patiënten dat zijn? Lees hier verder. We zijn nog steeds op zoek naar huisartsen en praktijken die hun COVID-patiënten willen aanmelden. Interesse? Neem contact op via CovidTherapyHome@umcutrecht.nl of 06-31118402. Meer informatie vindt u hier.