Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

VIPapp wordt Spreekuur.nl


21-4-2022

Werk je op dit moment samen met je patiënten via VIPLive in de VIPapp of ben je van plan VIPLive hier meer voor in te zetten?  Vanaf 23 mei zet Calculus de huidige functionaliteiten uit de VIP app over op Spreekuur.nl. Naast de nieuwe app zijn ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals dossierinzage. Let op: het gaat om de patiënten versie van de app! Jouw app als zorgverlener blijft hetzelfde.

Hoe ziet Spreekuur.nl eruit?
Het werken met Spreekuur.nl is grotendeels hetzelfde als met de VIP app. Echter, het ziet er natuurlijk wel anders uit. Om je als zorgverlener uit te leggen wat er is veranderd en hoe Spreekuur.nl er uit ziet voor patiënten, biedt Calculus op 25 april, 2 en 3 mei webinars aan. Zo kan je als praktijkmedewerker aanschuiven op een gewenst moment om Spreekuur.nl in werking te zien.

Werken jullie binnen de praktijk al met de huidige app?
Schrijf je dan hier in voor deze webinar.

Willen jullie binnen de praktijk starten met digitale samenwerking
met de patiënt?
Schrijf je dan hier in voor deze webinar. 

Volgende week volgt er meer informatie over wat je de komende tijd kunt verwachten. Heb je vragen over de overgang naar spreekuur.nl? Neem contact op met de helpdesk van Calculus 088-5281020.