Regio ZOU
Regio Lekstroom

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Tip: Inloggen in Vecozo met UZI-pas


30-3-2022

Tip: Inloggen in Vecozo met UZI-pas

Om gebruik te maken van Vecozo-diensten is het nodig om in te loggen in Vecozo. Wist je dat je dit ook met de UZI-pas kunt doen? Dit heeft verschillende voordelen. Als je met de UZI-pas wilt gaan inloggen, moet je dit wel eerst eenmalig instellen op de Vecozo-website.

Voordelen
Als je voor VECOZO-diensten inlogt op de website, moet je een persoonlijk certificaat op je computer installeren. Dat is bij inloggen met de UZI-pas niet nodig. Geen persoonlijk certificaat installeren, betekent tussentijds ook geen certificaat hoeven te vernieuwen. Zolang je UZI-pas geldig is, kun je ermee inloggen bij VECOZO. Met de UZI-pas kun je op elke pc waar een kaartlezer aan is verbonden op de website van VECOZO inloggen.

Hoe werkt het?
Inloggen met de UZI-pas gaat op dezelfde manier als inloggen met een persoonlijk certificaat.

  • Ga naar vecozo.nl
  • Klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Voer de pincode in die bij de UZI-pas hoort (de code die je ontvangen hebt van het UZI-register).

Eenmalig instellen
Om met UZI-pas te kunnen inloggen moet je dit eenmalig juist instellen. De beschrijving van deze procedure vind je hier. Kom je er niet uit? Bel de VECOZO helpdesk.