Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Herziening boek ‘protocollaire ouderenzorg’


15-2-2022

Het boek ‘protocollaire ouderenzorg’ wordt op dit moment herzien en omgevormd tot een boek in de NHG serie ‘… in de eerstelijn’. De eindredacteuren doen een oproep omdat ze hulp hierbij goed kunnen gebruiken. Lees onderstaand hun oproep:

Beste collega,

Het boek ‘protocollaire ouderenzorg’ wordt op dit moment herzien en omgevormd tot een boek in de NHG serie ‘… in de eerstelijn’. Wij zijn de eindredacteuren: Vivian Kenter (POH-O) en Birgit Oostveen (kaderhuisarts ouderen). 

We willen je vragen om tips en adviezen voor deze herziening. We kunnen in dit stadium nog niets toezeggen, maar we laten ons heel graag inspireren!

Als je het oude boek kent: Wat moet blijven? Wat kan eruit? Wat mist er? Wat zou anders kunnen? Wat mag volgens jou niet ontbreken in het nieuwe boek ‘Ouderenzorg in de eerstelijn’? Zijn er onderwerpen waarvan je zegt, dat kan en wil ik heel graag doen, of ik ken iemand die dat heel goed zou kunnen?

We horen graag alle ideeën en gaan daarmee aan de slag. Graag ontvangen we vóór 1 maart 2022 per mail je reactie!

Vriendelijke groeten,

Vivian en Birgit