Regio ZOU
Regio Lekstroom

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Aankondiging praktijkbezoeken VIPLive


19-1-2022

Bij UNICUM houdt Lisa van Burgsteden, projectcoördinator Digitalisering, zich bezig met de vraag hoe digitalisering het gehele zorgproces binnen ketenzorg- en netwerksamenwerking ondersteunt. Uit eerdere inventarisaties blijkt dat in huisartsenpraktijken veel digitale middelen aanwezig zijn om het zorgproces te ondersteunen. Daarnaast verneemt UNICUM dat praktijken graag ondersteuning ontvangen op de inzet en het goed gebruik van deze middelen. Zowel in de eigen praktijk, binnen het multidisciplinaire netwerk én met de patiënt.

UNICUM en de aangesloten huisartsenpraktijken gebruiken VIPLive waarin veel functionaliteiten aanwezig zijn om het zorgproces te ondersteunen. Niet elke praktijk is op de hoogte van deze functionaliteiten en/of het gebruik hiervan. Daarom plannen Calculus en UNICUM de komende weken bij elke praktijk een bezoek in. Deze afspraak zal ongeveer een uur duren. Er zal ingegaan worden op de specifieke behoefte aan ondersteuning zodat het aanbod hierop afgestemd kan worden.

Direct behoefte aan ondersteuning in het gebruik van VIPLive? Maak dan zelf alvast een afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen.