Regio ZOU
Regio Lekstroom

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Voorlichtingsmaterialen over COVID-vaccinaties


2-11-2021

Als aanvulling op nieuwsbrief #31 attendeert de GGD regio Utrecht (GGDrU), afdeling infectieziektebestrijding je graag op onderstaande voorlichtingsmaterialen over vaccinaties. Deze kun je online of geprint gebruiken in de praktijk. Het is ook mogelijk om gedrukte exemplaren te bestellen. Stuur hiervoor een e-mail aan de GGDrU.

  • Poster van NPV Zorg voor elkaar, deze poster is gemaakt door NPV Zorg voor elkaar om de doelgroep (christelijk gereformeerd) van informatie omtrent vaccineren te kunnen voorzien. De QR code op de poster verwijst naar de brochure die zij in samenwerking met de overheid hebben gemaakt: A4-formaat en A3-formaat.
  • Poster Waarhaaljijjeinformatievandaan, deze poster verwijst naar de campagne gericht op jongeren om hen op een korte en duidelijke manier antwoord te geven op de meest gestelde vragen: A4-formaat en A3-formaat.
  • Flyer waarhaaljijjeinformatievandaan.