Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: Triagist


22-11-2021

UNICUM is voor de huisartsenspoedposten in Zeist en Nieuwegein per direct op zoek naar triagisten, doktersassistenten en verpleegkundigen met een luisterend oor, warm hart, snel van geest en zorgvuldig van aard voor de functie van:

Triagist

voor 8-24 uur per week, ANW-uren

Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere man met hartkloppingen, een doe-het-zelver met een snijwond, een hockeyster die haar knie heeft verdraaid: na kantoortijden bellen zij de huisartsenspoedpost. Jij bent de eerste die hen te woord staat.

Wat doe je?
Eerst ga je na of er sprake is van een levensbedreigende situatie. In dat geval bel je de meldkamer en regel je een ambulance. Zo niet, stel je de patiënt een aantal aanvullende vragen. Zo achterhaal je of en hoe snel de patiënt moet worden gezien door een huisarts. Ongeruste patiënten stel je gerust. Verwarde patiënten probeer je te doorgronden. Opstandige patiënten probeer je te kalmeren. Minder urgente zorgvragen handel je zelf telefonisch af en in andere gevallen overleg je met de regie-arts of plan je een consult of visite.

Dynamisch werk
Vervelen is er op de huisartsenspoedpost niet bij. Soms is het razend druk, maar er is tijdens een dienst altijd wel even tijd voor een praatje met een collega-triagist, huisarts of chauffeur. Bij hen kun je ook terecht met een vraag of om even stoom af te blazen na een moeilijk gesprek. Ook je teamleider staat altijd voor je klaar. Zorgen doen we samen – met jou én voor jou.

Geen triage-diploma? Wij leiden je op.
Als je minimaal 1040 uur hebt gewerkt als doktersassistent of verpleegkundige kun je starten met een werk/leertraject. Dit bestaat uit het meelopen met diensten en diverse theoretische en praktische trainingen. Wanneer je het opleidingstraject volledig hebt doorlopen, krijg je het landelijke erkende diploma voor triagist. Na het behalen van het diploma is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mogelijk.

Wat wij vragen:

 • Je bent gediplomeerd triagist, doktersassistent of verpleegkundige.
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring als doktersassistent of verpleegkundige.
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt hart voor de zorg
 • Als professional wil jij je ontwikkelen en hoge kwaliteit van zorg blijven leveren.
 • Je vindt het fijn om afwisselende diensten te draaien in de avond, nacht en weekenden.
 • Je bent computervaardig.

Wat wij bieden:

 • Een volledige opleiding tot het erkende diploma voor triagist. Heb je het diploma triagist al? Dan stroom je direct in.
 • Je kunt rekenen op geaccrediteerde scholing, coaching en ondersteuning gedurende je gehele dienstverband.
 • Je werkt in een professioneel team met collega-triagisten, huisartsen en chauffeurs.
 • De functie is op basis van een 38-urige werkweek ingeschaald in schaal 4/5 (€ 2.215 - € 3.224) conform de cao Huisartsenzorg. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag over de uren buiten kantoortijd (30-50%), feestdagencompensatie, vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (6%).
 • Een prima pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.

Proef de sfeer
Twijfel je of het wat voor je is? Loop dan eens een paar uurtjes mee, spreek met beginnende en ervaren triagisten en proef de sfeer op de post. Je bent van harte welkom. 

Interesse?
Stuur ons dan je cv en motivatie per e-mail. Meer informatie over UNICUM vind je op www.unicum-huisartsenzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Diana Jansen per e-mail of telefonisch via 06-82210120.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.