Regio ZOU
Regio Lekstroom

Nieuws

Upd@te

Crisisteam: Oekraïne / covid Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: Coördinator TBHZ


6-8-2021

Wil jij een cruciale rol spelen in het toekomstig bestendig maken van de huisartsenzorg? Ben jij een kei in het vertalen van onderzoek naar praktische oplossingen? Werk je graag met verschillende stakeholders en weet je met jouw enthousiasme anderen te stimuleren en ‘mee te krijgen’?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan UNICUM verbonden huisartsen zetten zich 7x24 uur in voor hun patiënten. Kwaliteit van zorg staat daarin centraal. Het is de missie van UNICUM om huisartsen hierbij te faciliteren. Dit doen we onder andere door het programma Toekomstbestendige Huisartsenzorg, dat in juli is gestart en loopt tot en met december 2023. Het doel is om aan de hand van 4 thema’s te zorgen dat de huisartsenzorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar blijft.

Voor dit programma zoeken wij per direct een:

coördinator toekomstbestendige huisartsenzorg (TBHZ)

(tot en met december 2023, 32 uur per week)

Wat ga je doen?
Aan de hand van een inventariserende praktijkscan vertaal je de behoeften van de praktijken naar een praktisch en toepasbaar aanbod. Je analyseert en weegt de resultaten om te bepalen welk aanbod er op de thema’s van TBHZ moet komen. Je legt het contact met leveranciers en ontwikkelt of organiseert zo nodig nieuw aanbod. Je initieert instructies en scholingen.

Je ondersteunt de praktijk bij het maken van de juiste keuze uit het aanbod op de 4 thema’s en je biedt hulp bij het opstellen en de uitvoering van de plannen van aanpak. Je bent voor de praktijken goed bereikbaar en reageert adequaat op vragen.

Je coördineert alle activiteiten binnen het programma toekomstbestendige huisartsenzorg. In samenwerking met de programmamedewerkers stel je binnen gestelde kaders doelen op, bewaakt de voortgang en signaleert tijdig de knelpunten. Je verzorgt de periodieke rapportages en bewaakt het budget.

Wie ben jij?
Een zelfstandige, ondernemende en creatieve programmacoördinator die denkt in mogelijkheden. Je bent een verbinder en een samenwerker, je weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen. Je hebt het overzicht maar houdt ook oog voor detail.

Je bent bekend met de huisartsenzorg: de cultuur, de werkprocessen, de relevante wet- en regelgeving, kwaliteitssystemen, scholingsaanbod, etc.

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden

  • Een dienstverband voor 32 uur per week tot en met 31 december 2023;
  • Een veelzijdige functie in een groeiende organisatie met korte lijnen;
  • Een informele dynamische werksfeer;
  • Een zakelijke laptop en mobiele telefoon;
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 9 (min. € 3.787,- en max. € 4.839,- bij fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring).

Interesse?
Laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. We zijn benieuwd naar jou!

Stuur dan het liefst direct, of in ieder geval uiterlijk 26 augustus je CV en motivatie per e-mail naar vacatures@unicum-huisartsenzorg.nl. Voor meer informatie over UNICUM kun je terecht op www.unicum-huisartsenzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Aty de Ruiter (06-13831500).

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 31 augustus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Meer over de organisatie
UNICUM is de regio-organisatie van en voor de huisartsen in Zuidoost-Utrecht (regio ZOU) en Zuidwest-Utrecht (regio Lekstroom). De aan UNICUM verbonden huisartsen hebben zich verenigd om gezamenlijk hun ambities waar te maken: mensen 7x24 uur voorzien van goede zorg en ondersteuning in de eigen omgeving waarbij de patiënt uitgangspunt is. Dichtbij en in samenwerking met onze ketenpartners in wijk, gemeente en regio. 

Om dit te realiseren werken de huisartsen intensief samen in een multidisciplinair netwerk van (zorg)professionals in praktijk, wijk, gemeente en regio.

De samenwerking is gericht op het bevorderen van de eigen regie, autonomie en kwaliteit van leven van mensen. Naast deze gemene deler zijn er per regio accenten gelegd en aandachtspunten benoemd, afhankelijk van de lokale situatie.

Doel van de UNICUM-werkorganisatie is om huisartsen in praktijk, wijk en regio – in brede zin – te ondersteunen bij wat zij nodig hebben om hun regioplannen te realiseren.

De werkorganisatie bestaat uit een team van enthousiaste en professionele medewerkers. Zij werken nauw samen met zorgprofessionals in bijvoorbeeld vakcommissies en werkgroepen. Het kantoor van UNICUM is gevestigd in Bilthoven.

Sinds 1 juli 2020 zijn de huisartsenspoedposten van Nieuwegein en Zeist onderdeel van de huisartsenorganisatie UNICUM. Hierdoor wordt de belofte van 7x24 uurs zorg waargemaakt.

 

Publicatiedatum: 6-8-2021