Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: Administratief medewerker voor 12 uur per week


14-7-2021

De huisartsenpraktijk van Medisch Centrum Molenzoom in Houten is per 1 september 2021 op zoek naar een

administratief medewerker voor 12 uur per week (4x 3 uur)

Medisch Centrum Molenzoom is het grootste multidisciplinair eerstelijns medisch centrum in Houten. Je komt te werken op één van onze twee dicht bij elkaar liggende locaties in het centrum van Houten én op loopafstand van het station. Onze goed georganiseerde huisartsenpraktijken bestaan uit een team van ervaren doktersassistentes, huisartsen en praktijkondersteuners (GGZ, chronische ziekten en ouderenzorg). Daarnaast werken we nauw samen met de andere disciplines zoals fysiotherapeuten, apotheek en diëtisten die aangesloten zijn bij ons medisch centrum.

Je bent als administratief medewerker verantwoordelijk voor het op een zo efficiënt en effectief mogelijke wijze uitvoeren en afhandelen van diverse administratieve werkzaamheden.

Jouw taken zijn o.a.:
- Berichten uitlezen en papieren post scannen.
- Controle op verzekeringen (COV) en Inschrijvingen op Naam (ION) controleren.
- In- en uitschrijven van patiënten.
- Wenskaarten versturen vanuit de praktijk.
- Dossiers archiveren.

We zoeken een collega voor 4 dagen in de week, waaronder in ieder geval de maandag.

Kortom: ben jij de teamplayer en administratieve duizendpoot die zich helemaal thuis voelt in een huisartsenpraktijk? Je vindt het fijn om korte dagen te werken? Dan komen we heel graag met jou in contact!

Je kunt je CV samen met je motivatie brief sturen naar: klein@molenzoom.nl, t.a.v. Marion Klein, praktijkmanager. Heb je nog aanvullende vragen over onze vacature dan is zij te bereiken op 06-25186654.

Meer informatie over ons medische centrum vind je op www.huisartsenmolenzoom.nl / www.medischcentrummolenzoom.nl

 

Publicatiedatum: 14-7-2021