Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: POH-S in Nieuwegein


19-5-2021

Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) gezocht in Nieuwegein
(17u per week)

Wie maakt ons team van POH’s op Zorgplein Zuid compleet?

Heb jij zin om als Praktijkondersteuner Somatiek te komen werken in Nieuwegein en spreekt een afwisselende baan in een gezondheidscentrum met 8000 patiënten jou aan? Dan zijn wij, Huisartsen Zorgplein Zuid, op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Op Zorgplein Zuid zijn drie huisartsenpraktijken gevestigd die met Promedico-ASP werken en NHG-geaccrediteerd en opleidingspraktijken voor huisartsen zijn. In het centrum werken op dit moment 7 praktijkondersteuners (4 POH-S, 2 POH-GGZ en 1 POH-GGZ Jeugd), 7 doktersassistentes en verschillende paramedici, zoals een diëtiste en een GZ-psycholoog. We werken ook veel samen met o.a. Fysiotherapie Zorgplein Zuid en welzijnsorganisatie MOvactor, die ook in het pand zijn gevestigd.

Wie zoeken wij?
Een (bijna) gediplomeerde enthousiaste en proactieve POH-S die breed inzetbaar is en bij voorkeur affiniteit heeft met zowel Diabetes, CVRM als ouderenzorg. Samen met jouw vier POH-S-collega’s hebben jullie de patiënten met chronische aandoeningen onder jullie hoede. Zelfstandig verzorg je het POH-spreekuur en denkt creatief mee over het te voeren beleid t.a.v. chronische ziekten. Je onderhoudt contacten met andere zorgprofessionals op jouw aandachtsgebied(en).

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een leuk team, waarbinnen dagelijks ruimte is voor overleg met huisartsen en collega’s. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen om je te kunnen blijven ontwikkelen. Wij bieden een salaris en voorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg.

Wij zoeken een college voor 17 uur per week, bij voorkeur op woensdag en vrijdag.

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie kunt u onze overleglijn (030-2722299) bellen en vragen naar Roeland Franke (huisarts, aanwezig op ma. t/m do.), Michiel de Vos (huisarts, aanwezig op ma., di., do. en vr. ochtend) of Rinus Grijzenhout (huisarts, aanwezig op ma., wo. en vr. ochtend).

Wij ontvangen jouw sollicitatie, bij voorkeur via e-mail met als onderwerp “Sollicitatie POH-S”, graag uiterlijk op zondag 6 juni 2021.

Huisartsen Zorgplein Zuid
Ratelaar 38
3434 EW Nieuwegein
Tel (overleglijn): 030 2722299
E-mail: info.devos@zorgpleinzuid.nl
https://www.zorgpleinzuid.nl

 

Plaatsingsdatum: 19 mei 2021