Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: Doktersassistent(e) in Zeist


17-5-2021

Doktersassistent(e) voor 3 dagen per week te Zeist                     

Wie zijn wij?
In het Binnenbos, eerstelijnscentrum te Zeist, zijn 3 huisartsenpraktijken gevestigd. Daarnaast biedt het centrum onderdak aan een apotheek, een fysiotherapiepraktijk en een Mensendieckpraktijk. Het Binnenbos wordt verder bezet, door huidtherapie , logopedie, pedicure, het wijkcentrum en een muziekschool.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een doktersassistente, die ons team ( 5 huisartsen, 7 assistentes, 3 POH’s-S, 3 POH’s-GGZ en een praktijkmanager) kan komen versterken.

Vind jij het leuk om in een team te werken en je vaardigheden met ons te delen, of ben je juist net klaar met de opleiding en wil je van ons dingen leren? Dan ben je in deze praktijk op de goede plek.

Wat beiden wij jou?
Een afwisselende werkweek (o.a. medisch handelen en telefonisch patiënten te woord staan) in een dynamische praktijk, met ruimte tot groei en ontwikkeling in een prettige, informele werksfeer.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan via de e-mail jouw sollicitatiebrief met C.V. naar Jolanda Oechies (Praktijkmanager). Voor inlichtingen kan je telefonisch contact opnemen met Jolanda Oechies via 030-6916600

Huisartsenpraktijk Groot
Huisartsenpraktijk Hoog Kanje
Huisartsenpraktijk Witvoet

Hoog Kanje 186 C
3708DL Zeist
binnenboszeist.nl

 

Publicatiedatum: 17 mei 2021