Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: Arts vaccinaties GGD regio Utrecht


3-5-2021

GGD regio Utrecht is voor haar Coronabedrijf op zoek naar tijdelijke artsen voor 16-36 uur. Als arts bij de GGD lever jij een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van corona. Je bent medisch eindverantwoordelijk voor het COVID-19 vaccinatieprogramma op locatie.

Wat verwachten wij van je?

 • Vanuit je medisch inhoudelijke expertise, ondersteuning biedt aan het Coronabedrijf regio Utrecht in het kader van COVID-19 bestrijding.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het proces rond de coronavaccinaties op de vaccinatielocatie. Jij bent hét aanspreekpunt voor vaccinatiemedewerkers en bent intensief betrokken bij het vaccinatieproces.
 • Je bent dagelijks in staat samen met onder andere doktersassistenten, studenten geneeskunde en verpleegkundigen het aantal vaccinaties te zetten en daarmee de doelstelling te halen.
 • Daarnaast heb je een controlerende, toetsende en adviserende rol binnen de GGD en naar de ketenpartners in het COVID-19 zorgpad.
 • Deze opdracht is een uitgelezen kans wanneer je meer werkervaring en kennis wilt opdoen op het gebied van infectieziektebestrijding.
 • Na een inwerkperiode zal je zelfstandig gaan werken met laagdrempelig de mogelijkheid tot overleg met een arts M&G infectieziektebestrijding.

 Wat vragen wij van jou?

 • Je bent arts met een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt liefst aantoonbare interesse in infectieziektebestrijding.
 • Je bent een teamspeler en hebt het vermogen om op jezelf te reflecteren.
 • Je bent in staat om onder begeleiding van een supervisor medisch inhoudelijke beslissingen te nemen op het gebied van infectieziektebestrijding.
 • Je ben in staat om mensen te begeleiden bij het te woord staan van klanten van de GGD.
 • Je hebt kennis van en vaardigheden rondom vaccineren, injecteren en de meest voorkomende bijwerkingen en overgevoeligheidsreacties.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en in staat om snelle en weloverwogen beslissingen te nemen
 • In het bezit van een auto is een pre en daarmee bereidheid tot reizen


Tijdelijke rol Coronabedrijf GGDrU

Quote Maaike Schaap / manager Uitbraak & Vaccinatie: “Als GGD krijgen we er weer een unieke en uitdagende opdracht bij door de vaccinaties. We kunnen nog lang niet alles plannen, maar onze voorbereiding wel zo goed mogelijk in gang zetten. Daar zet ik me graag samen met het team voor in”.

Team Vaccinatie
Team Vaccinatie is verantwoordelijk voor de Covid-19 vaccinatiecampagne voor de regio Utrecht, waarin je nauw samenwerkt met diverse medewerkers van de GGD: artsen Maatschappij & Gezondheid, artsen infectieziektebestrijding, verpleegkundigen. Onze vaste locaties zijn: Houten, Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Driebergen, Woerden, Breukelen, Zeist en Nieuwegein.

Heb je interesse en wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Jansen: erjansen@ggdru.nl of 06-34273822. De rol is bij ons vast ingeschaald in schaal 10.10 € 4.356,- met een uurloon van € 27,92 met buitendag-venstertoeslag op zaterdag 75% en zondag 100% via een van onze bureaus of tegen het ZZP-uurtarief van € 65,- per uur en € 90,- op zaterdag en € 100,- op zondag, middels een overeenkomst van opdracht. Werktijden zijn verdeeld over 7 dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, shifttijden zijn wisselend. Je geeft je beschikbaarheid op en we houden rekening met je voorkeuren, maar rekenen ook op flexibiliteit. Nb. Alleen weekenddiensten draaien is niet mogelijk, deze diensten worden verdeeld over alle collega’s. 

Jouw reactie?
Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan je reactie onder vermelding van ‘sollicitatie vaccinatiearts’.

Ander gebied?
Interesse in vaccineren in de omliggende regio’s kijk voor Gelderland Midden dan op https://vggm.easycruit.com/vacancy/2653559/159597?iso=nl. Voor meer informatie over deze functie kun voor dit gebied contact opnemen met Leontine den Boer, teamleider vaccineren op het nummer 088-355 5279. Als je belangstelling hebt voor de functie, solliciteer dan via onderstaande button.