Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl Netwerken / O&I UNICUM Huisartsenzorg UNICUM Huisartsenspoedzorg Zorgprogramma's

Nascholingsmiddag Zorg in Houten


19-4-2021

De zorgverleners binnen Zorg in Houten hebben de jarenlange traditie om, 2 keer per jaar, bijeen te komen voor een multidisciplinaire scholingsdag. Deze bijeenkomsten worden als zeer waardevol ervaren. Niet alleen de kennisdeling maar ook onderlinge gezelligheid speelt een rol.

De nascholingsdag van 13 april jongstleden kon niet live plaatsvinden.  Het FTO, onderdeel van de nascholingsdag, tussen de huisartsen en apothekers in Houten, heeft gelukkig wel digitaal doorgang gevonden.

Om deze ZOOM-bijeenkomst een speciaal tintje te geven, werden alle 42 deelnemers verrast met een handgemaakt biologisch mini-appeltaartje. Hierdoor was de scholing weer een beetje als vanouds.

Naast het Geneesmiddelennieuws en een presentatie over ‘Omgaan met opiaatverslaving, afbouw opiaten’, stond er een presentatie over ‘Medicijnresten in afvalwater’ op het programma. Deze laatst genoemde scholing werd gegeven door twee medewerkers van Hoog Heemraadschap De Stichtse Rijnlanden. We kijken terug op een geslaagde informatieve middag.