Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Gezocht: POH-S in Nieuwegein


2-4-2021

Gezondheidscentrum Zorgplein Zuid in Nieuwegein is op zoek naar een

Gediplomeerde praktijkondersteuner somatiek!

Ben jij een gediplomeerde POH-S die:
- Breed inzetbaar is en bij voorkeur affiniteit heeft met zowel Diabetes, CVRM als 
  ouderenzorg,
- Interesse in leefstijlverbetering heeft,
- Enthousiast en proactief is,
- Patiëntgericht is en verantwoordelijkheidsgevoel heeft,
- Zelfstandig kan werken, maar ook kan samenwerken met uiteenlopende disciplines,
- Ervaring in een huisartsenpraktijk heeft,

Dan zoeken wij:
JOU

Wij werken in een modern gezondheidscentrum Zorgplein Zuid in Nieuwegein voor drie huisartsenpraktijken. De praktijken zijn volledig geautomatiseerd (Promedico-ASP), NHG-geaccrediteerd en opleidingspraktijken voor huisartsen. In totaal staan er ongeveer 8000 patienten bij ons ingeschreven. In het centrum werken op dit moment 7 praktijkondersteuners (4 POH-S, 2 POH-GGZ en 1 POH-GGZ Jeugd), 7 doktersassistentes en verschillende paramedici, zoals een diëtiste en een GZ-psycholoog. We werken ook veel samen met o.a. Fysiotherapie Zorgplein Zuid en welzijnsorganisatie MOvactor, die ook in het pand zijn gevestigd.

We zoeken een collega voor 17u per week. Bij voorkeur ben je beschikbaar op woensdag en vrijdag van 8:00-17:00u. Startdatum is in overleg. Salariëring en voorwaarden volgens cao Huisartsenzorg.

Voor nadere informatie kunt u onze overleglijn (030-2722299) bellen en vragen naar Roeland Franke (huisarts, aanwezig op ma. t/m do.), Michiel de Vos (huisarts, aanwezig op ma., di., do. en vr.ochtend) of Fleur Cobussen (praktijkmanager, aanwezig op ma., di. en do.).

Wij ontvangen jouw sollicitatie, bij voorkeur via e-mail naar f.cobussen@zorgpleinzuid.nl, graag uiterlijk op zondag 18 april 2021.

 

Huisartsen Zorgplein Zuid
Ratelaar 38
3434 EW Nieuwegein
Tel (overleglijn): 030 2722299
E-mail: f.cobussen@zorgpleinzuid.nl

https://www.zorgpleinzuid.nl

 

Plaatsingsdatum: 1 april 2021