Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Tip Promedico-ASP: eenvoudig overzicht gevaccineerden


1-4-2021

TIP voor Promedico-ASP gebruikers:

Eenvoudig overzicht van patiënten die gevaccineerd zijn

Wanneer een patiënt is gevaccineerd bij de GGD, ontvangt de huisarts automatisch een bericht dat in het HIS als recept op praktijkniveau binnenkomt. Dit merk je als huisarts niet altijd op, omdat je deze recepten niet verwerkt. Huisarts Albert van der Veer heeft een tip waarmee Promedico ASP-gebruikers gemakkelijk een overzicht kunnen genereren van mensen die een COVID-vaccin toegediend hebben gekregen.

Albert: “Het is handig om een project aan te maken waarin je heel de praktijk toevoegt en vervolgens de selectie terugbrengt naar alle mensen die een COVID-vaccin toegediend hebben gekregen. Je kunt dan een overzicht krijgen zoals hieronder voor onze praktijk is weergegeven.”

“Heb je moeite met het maken van zo'n project? Stuur me dan per e-mail naam huisarts en naam praktijk. Dan zal ik het project binnen Promedico delen, zodat je het kunt draaien voor je eigen praktijk.”