Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl Netwerken / O&I UNICUM Huisartsenzorg UNICUM Huisartsenspoedzorg Zorgprogramma's

Gezocht: doktersassistent in Schalkwijk


30-3-2021

In verband met het bereiken van de pensioenleeftijd van een van onze assistenten zijn we voor onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk op zoek naar een gediplomeerde

Doktersassistent(e)

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een hecht team en vind je het prettig om altijd samen met één of twee collega-assistentes te werken binnen een setting waarbij het apotheekwerk ook altijd dichtbij is? Kun je tevens goed zelfstandig werken? Ben je gemotiveerd om een breed takenpakket uit te voeren?

Wat we bieden
Wij bieden een parttime baan (2 dagen per week) op een prettige werkplek in een goed georganiseerde normpraktijk. Naast 5 assistenten zijn er 2 huisartsen, een POH-S en een POH-GGZ werkzaam. Flexibiliteit en de mogelijkheid op meerdere dagen te werken is een pre. Indiensttreding graag zo spoedig mogelijk.

Onze praktijk kent binnen het Eerstelijns Medisch Centrum een intensieve samenwerking met andere zorgverleners.

Salariëring geschiedt volgens de CAO Huisartsenzorg (LHV/Ineen).

Zin in deze leuke dynamische baan?

Stuur dan een brief met CV waaruit blijkt waarom je denkt in ons team te passen, binnen 14 dagen na het verschijnen van deze advertentie aan onderstaand adres.

*Ben jij nog bezig met de opleiding tot doktersassistent en verwacht je binnenkort jouw diploma te behalen, solliciteer dan mee.

Huisartsenpraktijk Schalkwijk
Jhr. Ramweg 17, 3998 JP Schalkwijk
t.a.v. W.R. van Steenis, huisarts:
info@huisartsenpraktijkschalkwijk.nl

Voor meer informatie (uiteraard geheel vrijblijvend):
Bel (030) 6011210 of kijk op onze website www.huisartsenpraktijkschalkwijk.nl