Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Uw Zorg online awards voor UNICUM en praktijken


9-3-2021

UNICUM-praktijken koplopers in digitale toegankelijkheid

Op 3 maart vond de jaarlijkse Uw Zorg online Challenge van Pharmeon plaats. UNICUM mocht als regio-organisatie de eerste prijs in de categorie ‘snelste groei aantal patiënten online’ in ontvangst nemen. We staan op de tweede plaats als het gaat om het ‘grootste aantal patiënten online’. Huisartsenpraktijk Kromme Rijn uit Bunnik kreeg de award voor ‘huisartsenpraktijk met de snelste groei patiënten online’.

Aty de Ruiter: “Namens UNICUM wil ik het hele team van huisartsenpraktijk Kromme Rijn van harte feliciteren. Wat een mooie prestatie! En dan te bedenken dat jullie in 2020 ook verhuisden, een HIS-migratie realiseerden Zorg4Bunnik implementeerden. Petje af als je dan ook nog de eerste prijs weet te winnen met de snelste groei van het aantal patiënten online. Gefeliciteerd!"

In het overzicht van huisartsenpraktijken met landelijk de grootste aantallen patiënten online staan twee UNICUM-praktijken in de top-10. Het gaat om huisartsenpraktijk van Kessel uit Zeist met 60% online (derde plaats) en huisartsenpraktijk L. van Eijk uit Den Dolder met 59% van de patiënten online (zesde plaats). Met de opmerking dat Huisartsenpraktijk van Kuppevelt (Zeist) was uitgesloten omdat hij eerder al had gewonnen.

Bekijk hier het scorebord met alle uitslagen en winnaars.