Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl Netwerken / O&I UNICUM Huisartsenzorg UNICUM Huisartsenspoedzorg Zorgprogramma's

Even voorstellen... drie nieuwe medewerkers


10-11-2020

De afgelopen tijd hebben we een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Graag stellen we hen aan u voor:

  • Matty Bos, directiesecretaris
  • Elianne de Kat, manager Zorg & Gezondheid
  • Tobias de Kruyf, projectcoördinator Digitalisering

 

Matty Bos, directiesecretaris

“Mijn naam is Matty Bos en per 1 oktober ben in dienst bij UNICUM als directiesecretaris. Ik ben 31 jaar, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in het mooie Driebergen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij de rijksoverheid als programmamanager en portfoliomanager, onder andere bij het KNMI. Ik heb daar met veel plezier besluitvormingsprocessen en interne structuur opgezet en de organisatie begeleid in het gebruik. Ik heb dus veel ervaring met het begeleiden van overleggen van directie en bestuurders. Ik heb veel zin om in een heel nieuwe omgeving mijn steentje bij te dragen!”

 

Elianne de Kat, manager Zorg & Gezondheid

“In september ben ik gestart bij UNICUM. Als manager Zorg & Gezondheid richt ik me op de inhoudelijke aspecten van de zorg aan patiënten met een chronische aandoening, ouderenzorg, leefstijl en gezondheid. Het werkveld van de eerstelijns zorgprofessional ken ik goed. Enerzijds door mijn ervaring als praktijkverpleegkundige in verschillende huisartsenpraktijken en anderzijds door mijn rol als bestuurder bij de NVvPO. Het ondersteunen, scholen en ontwikkelen van de zorgprofessionals heeft mijn bijzondere aandacht. Ik vind het belangrijk dat zorgverleners duurzaam inzetbaar blijven in een tijd waarin er veel van hen gevraagd wordt. We ontmoeten elkaar vast en zeker in het werkveld tijdens een scholing, een netwerkbijeenkomst, een vakcommissie of een brainstormsessie. Graag tot dan!”

 

Tobias de Kruyf, projectcoördinator Digitalisering

“Ik ben Tobias de Kruyf. Ik woon in het prachtige historische centrum van Vianen, zit regelmatig op de mountainbike en wandel graag. Ik trek er dan ook vaak op uit met mijn vrouw of het hele gezin. In oktober ben ik bij UNICUM gestart als projectcoördinator digitalisering. Ik heb veel ervaring als projectmanager en ik heb veel zin om in een voor mij nieuw werkveld - de huisartsenzorg – aan de slag te gaan. Ook spannend is het om naast mijn eerste parttimebaan een andere uitdaging aan te gaan: het behalen van de titel Master of Informatics.

Als projectcoördinator werk ik samen met Aty de Ruiter aan digitalisering en innovatie. In eerste instantie richt ik mij op de projecten OPEN en de Zorg4-Apps. Komend jaar zal ik mij ook gaan bezighouden met de VIP-app en VIPLive. Uiteraard haak ik ook aan bij de ICT vakcommissie. Heeft u vragen over het gestructureerd opzetten en uitvoeren van een groot of klein project? Stuur me een berichtje en ik denk graag met u mee.”