Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws

Upd@te

COVID 19 Digitalisering GLI / Leefstijl UNICUM Huisartsenspoedzorg UNICUM Huisartsenzorg Netwerken / O&I Scholing Vacatures Zorgprogramma's

Opschaling Zorg4app


24-8-2020

Zorg4…app dit najaar gereed voor Bunnik, IJsselstein, Nieuwegein, Heuvelrug en De Bilt

Vanaf september hebben de inwoners van Bunnik, IJsselstein, Nieuwegein, Heuvelrug en De Bilt toegang tot de huisartsenzorg via de Zorg4…app. Met deze app kunnen zij veel zaken zelf regelen. Denk aan het maken van afspraken, herhaalmedicatie bestellen, medicatiegegevens inzien en online dossierinzage. 

Per 1 september is de Zorg4…app gratis te downloaden in de App Store en de Play Store. 
Vanaf die datum is er een helpdesk beschikbaar voor vragen over de app en zijn de Zorg4…websites online. Hierop staan de contactgegevens van alle huisartspraktijken uit de betreffende gemeente. Ook wordt vermeld of de praktijk op dit moment nieuwe patiënten aanneemt. Daarnaast vinden mensen er veel gestelde vragen en antwoorden over de Zorg4…app. 

Informatiematerialen en promotie
UNICUM ondersteunt de huisartspraktijken bij het informeren van hun patiënten over de mogelijkheden van de app. De praktijken ontvangen in de loop van september/oktober gedrukte informatiematerialen en UNICUM regelt ook de promotie in de lokale huis-aan-huisbladen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de inzet van de Zorg4app? Neem dan contact op met Aty de Ruiter.