Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws


Regio Zeist in top-3 digitale koplopers


13-2-2020

Regio Zeist in top-3 digitale koplopers:
36% van de patiënten heeft online toegang tot de huisartsenzorg

Op 29 januari werden de Uw Zorg online awards uitgereikt aan vier digitale koplopers uit de Nederlandse apotheek- en huisartsenzorg. Als het gaat om online regio’s is Zeist de nummer 2 van Nederland: in 2019 is 36% van alle Zeistenaren aangesloten op de Zorg4Zeist-app en heeft daarmee online toegang tot de huisartsenzorg. Een mooie prestatie!

In de landelijke top-10 van huisartsen met de meeste online patiënten staan maar liefst twee Zeister huisartsen: Roel van Kuppevelt (met 66% op nummer 1) en Rian van Kessel (met 55% op nummer 7).

In de categorie ‘snelste groei van online patiënten’ staat Evelyn de Jong op nummer 9 met een stijging van 13% ten opzichte van vorig jaar. Klik hier om kennis te maken met Evelyn die nu twee jaar huisarts in Zeist is en lees over haar ervaringen met de Zorg4Zeist-app.

Implementatie in andere gemeenten
Bij UNICUM aangesloten huisartsen in diverse gemeenten hebben interesse getoond in het Zorg4-concept. UNICUM ondersteunt deze huisartsen bij de implementatie in hun gemeente.  Bent u benieuwd hoe de Zorg4-app precies werkt en/of wilt u er ook mee aan de slag?  Neem dan contact op met Aty de Ruiter.