Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Nieuws


Rugnetwerk Utrecht zoekt meedenkende huisarts(en)


22-1-2020


Rugnetwerk Utrecht zoekt meedenkende huisarts(en)

Het Diakonessenhuis werkt aan de opzet van het Rugnetwerk Utrecht, als onderdeel van de Health Deal Chronische Pijn. De zorgstandaard chronische pijn (specifiek wervelkolom gerelateerd, aspecifieke rugklachten) wordt geïmplementeerd, samen met patiënten en professionals uit de eerste- en tweedelijns revalidatiezorg. Het Rugnetwerk is op zoek naar huisartsen die mee willen denken: hoe kan de zorg zo goed mogelijk worden ingericht en wat is daarbij belangrijk voor de huisartsen? 

Is er in ZOU een huisarts die wil aansluiten (eenmalig of vaker) bij de bijeenkomst Health Deal Chronische Pijn – regio Utrecht? Tijdens de bijeenkomst op 3 februari worden conceptafspraken gemaakt over het Rugnetwerk Utrecht. Ook worden de voorstellen voor het stroomdiagram tweede lijn (Diak) en het stroomdiagram eerste en tweede lijn revalidatiezorg besproken.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 3 februari, van 18:00 tot 20:00 uur in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht. Wilt u meedenken? Neem dan contact op met Bertie Bouter, adviseur zorg Diakonessenhuis. Stuur een e-mail of bel via 088 – 250 68 35.